Acasa

Masterfully Crafted & SEO - Maya Interaktive © 2012 Motanul Galanton. All rights reserved.

Rezervari la :

021.351.06.39 ; 0767.823.092

Acasa
Servicii
Tur Virtual
Contact
Oferte Speciale

Fara motan nimic nu e fun !

                                                                                              Motanul e azi in toane bune! La Motan e o relaxare ca pe vremuri: aer bun, pescuit la Snagov, VIATA nene – ce mai!

                                                                                               Ai si piscina, langa piscina - fotolii de plaja, terasa cu cocktailuri proaspete si gratarul fierbinte si bun cum numai la

tara iese.Nu e nici greu de ajuns la Motan. Te duci pe DN1 pana la Magazinul Sano (pe dreapta), dupa care faci tot dreapta spre Snagov. Te opresti 3 km mai incolo,

 

imediat dupa ce ai intrat in satul Ghermanesti. N-ai cum sa-l ratezi, mai ales cu panourile mari care iti arata drumul spre Motan.

Pai – de! Toata lumea a auzit de Motan! Tocmai de aceea e bine sa iti rezervi camera din timp sau sa suni, motanul are el 10 camere, dar ca sa o primesti pe cea mai buna, trebuie sa fii pregatit.

N-am terminat inca. Era sa uit ca Motanul iti rezolva si alte probleme care cu stresul din oras nu prea ies niciodata bine. Asa te poti intoarce la oras innobilat de relaxare si fericit dupa timpul bun petrecut! Va fi asa de bine, incat n-ai sa crezi ca a doua oara are cum sa fie mai bine. Dar va fi!

Restaurant

    La restaurantul pensiunii "Motanul Galanton", se pot organiza mese festive de orice gen. De asemenea, clienti pot comanda un meniu alcatuit la cerere, cu mancare pregatita in bucataria pensiunii din produsele din gradina proprie, cu o oferta foarte generoasa de preparate culinare atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, sau pot savura o bautura la barul restaurantului.

Cazare ( preturi << apasa aici >> )

    Pensiunea "Motanul Galanton" dispune de 10 camere pe 3 nivele. Fiecare camera este dotata cu 2 paturi sau pat matrimonial (kingsize), WiFi Internet, televizor si cablu TV, baie proprie si incalzire centrala. Familiile cu copii pot opta pentru camerele special amenajate. De asemenea, clientii pensiunii pot beneficia de fax si acces internet la receptie.

Book now

Like us

Follow us